Jäsenten tyytyväisyysopas


"Uuden vuoden alkaminen on itsetutkiskelun aikaa ja täynnä tulevaisuuden toivoa. Se on tilaisuus juhlia saavutuksiasi, hyödyntää menestystäsi ja löytää uusia tapoja tehdä vielä suurempia asioita tulevina kuukausina. Lioneina meidän on käytettävä tätä tilaisuutta pohtiaksemme, uudistuaksemme ja valmistautuaksemme uuteen palveluvuoteen.

Se alkaa meistä jokaisesta. Keskity siis klubinne ja uskomattoman yhteisen kokemuksenne vahvistamiseen. Ja rohkaiskaa toisianne kasvamaan täyteen potentiaaliin lioneina ja yhteisön johtajina. Sillä kun varmistamme, että jokaisella lionilla on mahdollisuus toteuttaa palvelua sydämestä, meillä on edessämme loistava tulevaisuus.

Lataa Jäsenten tyytyväisyysopas ja tee siitä osa keskustelua seuraavassa klubikokouksessa. 

Varmistetaan, että klubimme ovat koti, jossa kaikki tuntevat itsensä tervetulleiksi ja arvostetuiksi ja että jäsenillä on myös mahdollisuus luoda yhteyksiä muihin.

Opas jäsenten tyytyväisyyden varmistamiseksi (PDF)

Paras tapa vahvistaa klubin palvelua tulee klubin sisältä. Kun klubisi asettaa jäsenten tyytyväisyyden etusijalle, se auttaa pitämään lionit tyytyväisinä ja ennen kaikkea valmiina palvelemaan."