+ KLUBITARVIKEHANKINNAT

Klubitarvikehankinnat   

(LIONS-INFO 2019–2020 sivu 23)

LIONS-LIITON tarvikemyynnin tuotteet tilataan elokuun alusta vain Lions-verkkokaupasta osoitteesta www.lionsverkkokauppa.fi  

Toimistotehtävien uudelleenjärjestelyssä on ollut tarvikemyynnin ulkoistaminen. Ulkoistaminen tässä tapauksessa tarkoittaa sitä, että B- ja N-piirien vapaaehtoiset hoitavat verkkokaupan kautta tulevat klubitarvikehankintatilaukset.

Tilaukset postitetaan edelleen liiton toimistolta. Valikoimissamme on vain osa päämajan tuotteista, ja muita tuotteita voi tilata päämajan verkkokaupasta www2.lionsclubs.org/ 

Liiton verkkokauppaan kirjaudutaan KLUBIN sähköpostiosoitteella ja salasanalla, joka on klubin kotimainen numero nelinumeroisena seuraavasti: LC-0000LC eli eteen isolla LC-, sitten kotimainen numero nelinumeroisena niin, että numeron eteen laitetaan yksi tai useampi nolla tarpeen mukaan ja numeron jälkeen LC jälleen isoilla kirjaimilla.

Klubi: LC Malliklubi (jonka kotimainen numero on 97), käyttäjätunnus: malliklubi@lions.fi, salasana: LC-0097LC

Tarvikkeet maksetaan laskulla tai verkkopankkitunnuksilla. Huom. maksettaessa verkkopankkitunnuksilla joulukorttimyynti ei kirjaudu klubin ostoiksi.

Jos maksutapa on lasku, muista päivittää klubisi laskutusosoite. Klubin sähköpostiosoitetta ei saa muuttaa laskutustietojen kohdalla, sillä se muuttaa klubin käyttäjätunnuksen.
Myöskään salasanaa ei saa muuttaa.
Verkkokauppamme hintoihin lisätään 3 euron laskutuskulut Suomessa.

Lue ensin allaolevat tarkemmat ohjeet! 
 


Maksuton uuden jäsenen kansio sisältää jäsen- sekä kummintodistuksen, jäsenpinssin ja -kortin sekä kummin pinssin, kynän, tarran ja Tervetuloa-lehtisen.

Kansiot tilataan lähiaikoina liittyville uusille jäsenille Lions-verkkokaupasta.