+ KLUBITARVIKEHANKINNAT

Klubitarvikehankinnat   

(LIONS-INFO 2021–2022 sivu 23)

LIONS-LIITON tarvikemyynnin tuotteet tilataan elokuun alusta Lions-verkkokaupasta osoitteesta www.lionsverkkokauppa.fi  

Tarviketilauksia hoitavat vapaaehtoiset B- ja N-piirin leijonat. Tee tilaukset hyvissä ajoin, sillä vapaaehtoiset ovat tarvikemyynnissä noin kerran viikossa.

Tilaukset postitetaan edelleen liiton toimistolta. Valikoimissamme on vain osa päämajan tuotteista, ja muita tuotteita voi tilata päämajan verkkokaupasta www2.lionsclubs.org  

Liiton verkkokauppaan kirjaudutaan KLUBIN sähköpostiosoitteella ja salasanalla, joka on klubin kotimainen numero nelinumeroisena seuraavasti: LC-0000LC eli eteen isolla LC-, sitten kotimainen numero nelinumeroisena niin, että numeron eteen laitetaan yksi tai useampi nolla tarpeen mukaan ja numeron jälkeen LC jälleen isoilla kirjaimilla.

Klubi: LC Malliklubi (jonka kotimainen numero on 97), käyttäjätunnus: malliklubi@lions.fi, salasana: LC-0097LC

Mikäli verkkokaupan käyttö tuottaa ongelmia, siihen voi pyytää apua omalta piiriltä. Jos tunnussana ei toimi, lähetä viesti osoitteeseen tarvikemyynti@lionstoimisto.fi

Tarvikkeet maksetaan laskulla, jonka tarvikemyynti toimittaa sähköisesti klubin sähköpostiosoitteeseen, joka tulee presidentille, sihteerille ja rahastonhoitajalle.

Muistakaa päivittää klubinne laskutusosoite sekä yhteyshenkilön puhelinnumero, jotta postin paketit löytävät perille. Klubin sähköpostiosoitetta ei saa muuttaa laskutustietojen kohdalla, sillä se muuttaa klubin käyttäjätunnuksen. Myöskään salasanaa ei saa muuttaa.

Verkkokauppamme hintoihin lisätään 3,50 euron laskutuskulut Suomessa. 

Maksuton uuden jäsenen kansio sisältää jäsen- sekä kummintodistuksen, jäsenpinssin ja -kortin sekä kummin pinssin, kynän, tarran ja Tervetuloa-lehtisen. Kansiot on toimitettu piirikuvernööreille,
joilta hankinta tehdään ensisijaisesti viime kauden tapaan. 

Kun kansiot loppuvat piirikuvernööreiltä, niitä voi tilata Lions-verkkokaupasta.

Lue ensin alla olevat tarkemmat verkkokaupan ohjeet!

Lataa itsellesi verkkokaupan ohjeet (pdf)
 


Maksuton uuden jäsenen kansio sisältää jäsen- sekä kummintodistuksen, jäsenpinssin ja -kortin sekä kummin pinssin, kynän, tarran ja Tervetuloa-lehtisen.

Kansiot tilataan lähiaikoina liittyville uusille jäsenille Lions-verkkokaupasta.