ELÄMISEN TAITOJA - LIONS QUEST

KAUDEN 2023-2024 LIONS QUEST - ELÄMISEN TAITOJA H-piirissä

Kauden ja alkuvuoden tehtävät lohkoissa ja klubeissa

Lohkojen puheenjohtajien ja klubien tulisi hoitaa seuraavia tehtäviä:

 1. Lohkojen puheenjohtajien toivotaan pitävän LQ-toimintaa esillä. H-piirin LQ-toimikunnan pj. Erkki Jantunen (p. 040 501 3142) voi auttaa tietojen saannissa ja informaatiossa.
 2. Klubin tulisi valita LQ-yhdyshenkilö, ellei aiemmin ole valittu. Klubi voisi antaa tehtävän myös 1. tai 2. varapresidentille.
 3. Klubin tulee olla yhteydessä alueensa koulutoimeen ja muihin kasvatuksesta vastaaviin sekä informoida LQ-koulutussisällöstä ja peruskoulutuksessta (2-päiväinen) Joensuussa to−pe 11.-12.4.2024  > Lataa esite (pdf)
 4. Klubien tulee olla yhteydessä myös liikuntaseuroihin, jotta niissä tiedettäisiin liikuntaseurakoulutuksesta la 13.4.2024 Kuopiossa klo 9–16  > Lataa esite (pdf)
 5. Klubien toivotaan varaavan määrärahan peruskoulutukseen (410 €) ja liikuntaseurakoulutukseen (248 €) joko klubikohtaisesti tai yhteistoiminnassa naapuriklubien kanssa
 6. Lataa klubi-illalle Elämisentaitoja Lions Quest -koulutusohjelmaa käsittelevän klubivisailu
 
Erkki Jantunen
Lions Quest koulutusyhdyshenkilö
Lions piiri 107-H
eki.jantunen@gmail.com
p. 040 501 3142

Palautetta kevään 2023 liikuntaseurakoulutuksesta, arvosana 4,8/5 pistettä

 • "Hyvä koulutus ja käytäntöä mukavasti, ei tarvinnut jännittää."
 • "Hyviä asioita muistutella myös kokeneemmille ja enemmän koulutetuille valmentajille."
 • "Koulutus on erittäin hyvä näin ja erityisen hyvää oli harjoitukset, joita ryhmässä tehtiin paljon."
 • "Todella hyvä koulutus. Tykkäsin erityisesti siitä ettei tarvinnu istua ja kuunnella passiivisena vaan sai osallistua aktiivisesti monella eri tavalla."
 • "Koulutus sopi mainiosti oman käytännön tekemisen tehostamiseen. Paljon uusia näkökulmia."
 • "Koulutus oli todella antoisa ja rakenteeltaan sopivan osallistava. Arvostan todella paljon kouluttajan ammattitaitoa ja tutkimukseen perustuvaa kurssisisältöä. Kurssin aiheen laajuudesta huolimatta se on onnistuttu kiteyttämään, niin että se antaa käytännön valmiuksia hyödyntää monisyistä kokonaisuutta ja todellisia elämisen taitoja valmentajille, joita kylvää työssään eteenpäin."

Elämisen taitoja - Lions Quest, Esite A4 (Lataa pdf-tiedosto)Elämisen taitoja - Lions Quest, PowerPoint-esitys 14 diaa (Lataa pptx-tiedosto)Voit katsoa myös  esittelyvideoita tästä linkistä:
Elämisen taitoja - Lions Quest-koulutuksesta VIDEOT