8.11.2015

LCIF kerää hätäapurahastoa pakolaisten auttamiseksi

Hyvät lionkollegat,

 
Kansainvälinen pakolaiskriisi jatkuu yhä. Lähi-idän ja muiden alueiden jatkuvien konfliktien seurauksena miljoonat ihmiset ovat joutuneet lähtemään kodeistaan ja he etsivät turvaa ja uusia mahdollisuuksia muista maista tai he ovat pakolaisina omassa maassaan. Useimmilla pakolaisilla on hyvin vähän mukanaan ja he tarvitsevat välittömästi ruokaa, suojaa, lämpimiä vaatteita ja muita välttämättömyyksiä. Lionit, me emme voi jättää näitä ihmisiä ilman apua.
 
Monet teistä asuvat maissa, joissa tämä kriisi on pahimmillaan ja olette itse nähneet henkilökohtaisesti pakolaisten tilanteen. Pakolaiset saattavat matkustaa joko teidän kotimaanne läpi tai jäädä asumaan teidän paikkakunnallenne. 

Lions Clubs Internationalin säätiö (LCIF) kerää parhaillaan lahjoituksia hätäapurahastoon, jotta pystymme auttamaan näitä pakolaisia. Nämä varat käytetään apurahoihin, joilla autetaan lionsklubeja ja piirejä, jotka auttavat pakolaisia saamaan välittömän avun. Jos rahoitusta riittää, voimme harkita myös pidemmän aikavälin suurempia projekteja.
 
Kannustan teitä kaikkia henkilökohtaisesti ja klubejanne tekemään lahjoituksen tätä tarkoitusta varten. Osoitteessa www.lcif.org voit tehdä lahjoituksen hätäapurahastoon tai klikkaa tästä lukeaksesi ohjeet miten lähettää lahjoitus joko shekillä tai pankkisiirrolla. Tarve on suunnaton, mutta yhdessä me pystymme auttamaan ja antamaan toivoa ihmisille, jotka joutuvat kärsimään.
 
Terveisin,

Joe Preston
Puheenjohtaja, Lions Clubs Internationalin säätiö