1.12.2015

Lions-piirin 107H sökömestaruus 2015 ratkesi


Lions-piirin 107H sökömestaruus Vesa Kotilaiselle LC Rääkkylään


Lions club Rääkkylän Vesa Kotilainen on lions-piirin taitavin sökönpelaaja. Hän voitti mestaruuden Kivekkäiden talolla Roukalahdessa lauantaina järjestetyssä turnauksessa. Pelaamassa oli 54 leijonaa eri puolilta maakuntaa. Järjestelyistä vastasi LC Liperi.

Paras liperiläinen oli Vesa Sorsa, joka sijoittui kahdeksan pelaajan finaalissa neljänneksi. Klubin toinen finalisti oli Jyrki Utriainen.

Joukkuekilpailun voitto meni LC Kontiolahden II joukkueelle.
Vesa Kotilainen LC Rääkkylästä putsasi palkintopöydän 

1) Vesa Kotilainen LC Rääkkylä 123,50,  2) Mauri Ahvalo LC Pyhäselkä 119,00, 3) Pentti Heikkonen LC Savonlinna/Sääminki 92,50

Yli 3 000 euron potti
hyväntekeväisyyteen

Päivän suurin voittaja oli paikallinen hyväntekeväisyys. Uutta jaettavaa tälle ja tulevalle toimintakaudelle kertyi yli 3 000 euroa. Tulos muodostuu ilmoittautumismaksuista, pottirahoista, huutokaupasta ja arpajaisista.

Liperistä alkunsa saanut tapa kerätä jaettavaa tarvitsijoille oli järjestyksessään 19. Kaikki työ tehdään talkoilla ja arpajaispalkinnot pyritään hankkimaan lahjoituksina. Tämän kertaiselle tuotolle ei ole vielä nimetty kohdetta, joten hyvät ideat ovat tervetulleita.

Puolisoita oli päivän talkoissa 12 ja he huolehtivat muonituksesta ja arpakaupasta. Puolisot saavat tuotosta oman osuutensa päättämällään tavalla käytettäväksi. Aiemmin he ovat jakaneet muun muassa stipendejä koululaisille ja muistaneet vähävaraisia joulupaketein.

Tuloksia:



Tarmo Nenonen, LC Liperi