2.4.2018

Kutsu jäsen saadaksesi mahdollisuuden voittaa 750 $!

Hyvät lionit,


Missä tahansa palvelemmekin, innostamme muita tekemään vaikutuksen. Kun klubimme kasvavat, myös vaikutuksemme kasvaa. Tämän vuoksi pyydän jokaista lionia kutsumaan ystävän tai perheenjäsenen palvelemaan kanssamme. Voit jopa voittaa 750 $:n erikoispalkinnon, kun ryhdyt klubisi uusien jäsenten kummiksi.

Uusien jäsenten arvonta toimii näin:

  • Ryhdy uuden jäsenen kummiksi 1. huhtikuuta – 15. kesäkuuta 2018 saadaksesi mahdollisuuden voittaa.
  • Voit osallistua kerran kohti jokaista uutta jäsentä, jonka kummiksi ryhdyt, ja osallistut siten automaattisesti arvontaan, jossa voit voittaa 750 $.
  • Kaksi voittajaa kustakin vaalipiiristä valitaan sattumanvaraisesti ja heille ilmoitetaan voitosta sähköpostitse.* **

Jos otamme tämän mahdollisuuden vastaan, voimme vahvistaa klubejamme ja paikkakuntiamme. Yhdessä voimme myös tehdä historiaa. Vuodesta 1982 lähtien olemme työskennelleet saavuttaaksemme kunnianhimoisen 1,5 miljoonan lionin tavoitteemme. Sinun avullasi voimme saavuttaa tämän merkittävän virstanpylvään kesäkuussa Las Vegasissa pidettävään vuosikokoukseemme mennessä.

Kutsu siis uusia jäseniä 1. huhtikuuta – 15. kesäkuuta saadaksesi mahdollisuuden voittaa 750 $. Tärkeämpää kuitenkin on, että panostat merkittävällä tavalla klubisi toimintaan ja maailman hienoimman palveluorganisaation tulevaisuuteen. Saavuttakaamme siis uusi jäsenennätys, jotta voimme palvella useampaa ihmistä kuin koskaan aikaisemmin. Käyttäkäämme meidän voimaamme toiminnan vahvistamiseen!

Terveisin,

Dr. Naresh Aggarwal
Teidän kansainvälinen presidenttinne


* Arvonta suoritetaan noin 30. kesäkuuta 2018. Osallistujien on oltava vähintään 18-vuotiaita uuden jäsenen kummiuden alkamishetkellä. Jokaisesta vahvistetusta kummiudesta saa yhden osallistumisen. Kukin osallistuja voi osallistua useita kertoja. Osallistumisia ei voi siirtää muille eikä niitä voi palauttaa. Uusista jäsenistä on ilmoitettava Lionsklubien kansainväliselle järjestölle perjantaihin 15. kesäkuuta 2018 klo 23:59 Yhdysvaltain keskistä normaaliaikaa mennessä. Uuden jäsenen on oltava aktiivinen jäsen voittajien julkistuspäivänä. Voittomahdollisuudet riippuvat kussakin vaalipiirissä vastaanotettujen kelvollisten osallistumisten yhteismäärästä. Lue kaikki arvonnan tiedot.

** Voittajat vaalipiirissä 4 saavat ilmoituksen klubivirkailijoiltaan GDPR-vaatimusten mukaisesti.