15.3.2019

KUTSU Lions Perhepäivä ja 107 H-piirin pilkkimestaruuskilpailu la 23.3.2019

Lions Perhepäivä ja 107 H-piirin pilkkimestaruuskilpailu 2019


Lions Club Outokumpu/Kupari järjestää Lions-jäsenille perhepuuhapäivän ja 107 H-piirin pilkkimestaruuskilpailun 23.3.2019 klo 9.00 – 12.00 luonnonkauniissa Kolmikannan maisemissa.



Toivomme, että pilkkikisaan osallistuvat olisivat paikalla puolituntia ennen lähtölaukausta kilpailukorttien täyttämistä varten.

Osanottomaksu 

on vain 15 euroa ja sen voi maksaa joko Outokummun Osuuspankin tilille FI38 5197 0320 083 100 tai tapahtumapaikalla käteisellä.

Ilmoittautuminen ja tiedustelut


Presidentti Jari Turpeinen jariturpeinen@mac.com
sihteeri Eeva Hiltunen eeva.hiltunen@metsakeskus.fi
lion Tapani Parkkonen tapani.parkkonen@elisanet.fi

Olemme varanneet käyttöömme Kolmikannan leirikeskuksen, jossa tarjolla makkaraa ja keittoa pientä korvausta vastaan. Pilkkikisa toteutetaan vieressä olevassa Särkiselkäjärvellä, joka ei kuulu virkistyskalastusalueeseen, joten kalastaja ei tarvitse valtion kalakorttia eikä alueen lupaa.

Leirikeskusksen osoite on Rikkarannantie 51, 83500 Outokumpu.

Heille, jotka eivät halua pilkkiä, on alueella mahdollista hiihdellä ja laskea pulkalla.

Muistattehan, että meillä on myös ulkosauna sekä avantouintimahdollisuus.
 

Perhepäivän ja pilkkimestaruuskilpailun kutsu ja säännöt PDF-muodossa

Säännöt


1 §               Sarjoja on kaksi: Klubien väliset, joista on mahdollisuus saada kiertopalkinto ja yleinen sarja, jossa palkitaan kolme parasta miestä, kolme parasta naista ja kolme alle 15-vuotiasta nuorta.

2 §               Jokainen kisaan osallistuva täyttää kisakortin ja on velvollinen säilyttämään sen punnitukseen asti.

3 §               Kilpailualue on Särkiselkä, pilkkiminen tämän alueen ulkopuolella on kielletty. Toisen kilpailijan avustaminen kilpailutilanteessa kilpailun aikana on suotavaa. Pilkkiminen ja reiän kairaaminen viittä ( 5 ) metriä lähemmäksi toisen avantoa on kielletty ilman asianomaisen suostumusta.

4 §               Klubien joukkue kolme ( 3 ) henkilöä, klubista voi olla useampi kuin yksi joukkue.

5 §               Kilpailuaika on kolme ( 3 ) tuntia, klo 9.00 - 12.00.

6 §               Kilpailussa on jokaisella kilpailijalla oltava mukanaan jäänaskalit. Lähtöalueella ja siirtymäaikana jääkairan terä on oltava suojattuna. Lopetusmerkin jälkeen kairan terä on välittömästi suojattava. Kilpailun aikana jääkairaa ei saa jättää lumelle tai jäälle makaamaan, vaan se on kairattava pilkkimisen ajaksi pystyyn.

7 §               Kilpailu käydään hyvää leijonahenkeä noudattaen, kanssakilpailijoita on suotavaa auttaa tarvittaessa. Tapahtumapaikalla myydään arpoja syntyneiden kulujen peittämiseen.

8 §               Jokainen kilpailija osallistuu kilpailuun omalla vastuullaan.

9 §               Kilpailija saa käyttää vain yhtä ( 1 ) onkea kerrallaan vedessä.

10 §             Kilpailukalaksi hyväksytään kaikki kalat.

11 §             Kilpailijoiden paremmuuden ratkaisee saaliin paino ja joukkueella kalojen yhteispaino.

12 §             Järjestävä Lions Club suorittaa valvontatyön. Jos kilpailussa tulee erimielisyyttä, kilpailua koskevat vastalauseet tulee jättää kirjallisina järjestävälle klubille 15 minuutin kuluessa punnituksen päättymisestä. Vastalausemaksu on 50 €.
                    Jos vastalause hyväksytään, palautetaan 25 €.

                    Järjestävän Lions Clubin asiasta tekemästä päätöksestä ei voi valittaa. Seuraavan vuoden järjestämisoikeuden saa voittajaklubi.

13 §             Osanottomaksun maksamalla kilpailija sitoutuu noudattamaan näitä sääntöjä ja osallistumismaksun voi maksaa joko Outokummun Osuuspankin tilille
FI38 5197 0320 083 100 tai tapahtumapaikalla käteisellä.

 

Lions Club
Outokumpu/Kupari