3.9.2019

H-piirin golfmestaruuskisojen tulokset Rantasalmi Golfin kentältä

Vuodesta 1995 alkaen järjestetyt H-piirin golfmestaruuskisat pidettiin tällä kertaa 1.9.2019 Rantasalmi Golfin erinomaisessa kunnossa olleella kentällä.

Loistava sää antoi lisäpontta kelpo suorituksille, joita mukana olleille 19 lionille ja puolisolle tuli runsaasti. LC Rantasalmi vastasi kisan järjestelyistä past presidentti Pasi Issakaisen johdolla ja hän kävikin kisan alussa toivottamassa osallistujille mukavaa pelipäivää.

Piirikuvernööri Ilkka Kososen terveiset kertoi PDG Pekka K. Vatanen. Golfseuran edustaja Heikki Mehtonen antoi tarpeelliset ohjeet pelaajille ja oli myös jakamassa kisan päätteeksi palkinnot, jotka LC Rantasalmi oli hommannut.

Tulokset

 Naisten sarjan voiton vei Maija Lintumäki niukasti ennen saman tuloksen tehnyttä Maija Sorjosta.

Miesten pistebogeysarjan voiton otti hienolla tuloksella 45 pistettä Aimo Laasonen, toisena Timo Nevalainen ja kolmantena Timo Kokki.

Miesten tasoituksellisen lyöntipelin paras oli Touko Sorjonen tuloksella 69 lyöntiä, toisena Pekka K. Vatanen ja kolmantena George Sburatura.

Erikoiskilpailuista lähimmäksi lippua-kisan voitti Pertti Vainionpää ja pisin avaus-kisan voitti Heikki Tynkkynen (nimi korjattu, anteeksi epähuomiossa ensin tullut väärä tieto).

Ensi syksynä piirin viiden golfkentän kierrossa on vuorossa Kerimäen kenttä.


Kuvassa sarjojen voittajat: vasemmalla Aimo Laasonen, keskellä Maija Lintumäki ja oikealla Touko Sorjonen.

Tulokset