2.4.2021

Lionien maailmanlaajuinen jäseneksiottopäivä 24.4.2021

Arvoisat H-piirin klubit - Lataa kirje klubeille (.pdf)


Lionien maailmanlaajuinen jäseneksiottopäivä 24.4.2021 on maailmanlaajuinen tapahtuma, jonka myötä toivotetaan tervetulleeksi uusia jäseniä ja annetaan lioneille mahdollisuus kasvattaa jäsenmääräänsä sekä ihmisten tietoa lioneista.

Osallistuminen maailmanlaajuiseen jäseneksiottopäivään ei ainoastaan innosta jäsenkasvua, se myös lisää klubinne ja aktiviteettienne tunnettavuutta alueella.

Kaikkien tapahtumaan osallistuvien klubien nimet ja sen kautta tulleiden uusien jäsenien määrät tullaan laittamaan liiton kotisivuille ja LION-lehteen.
Valitettavasti nykyinen pandemiatilanne ei anna mahdollisuutta toimia aivan ohjeiden mukaan vaan mahdollisten rajoituksien vuoksi niitä täytyy soveltaa ehkä jopa aluekohtaisesti.

Huolellisesti järjestettynä tilaisuus tarjoaa uudelle jäsenelle positiivisen muiston siitä, mitä kaikkea voi poikkeusoloissakin tehdä.


Aiheesta löytyy lisätietoa Klubin ja piirin suunnitteluoppaasta, joka on piirin sivulla ja löytyy linkistä: https://temp.lionsclubs.org/FI/pdfs/mk61.pdf

Mikäli klubinne järjestää uuden / uusien jäsenien vastaanoton jäseneksiottopäivänä, niin ilmoittakaa siitä minulle sähköpostiini: esa.ruu@gmail.com viimeistään 17.4.2021 mennessä.

Kiitos

PS. Onhan klubinne jäsentiedot päivitetty jäsenrekisteriin.

Hyvää Pääsiäistä Teille kaikille! 
GMT Esa Ruuskanen