24.5.2021

PCC Harri Forss on lyönyt/nimittänyt jo 151 Lions-ritaria/Pro ritaria

Keskellä Pro Ritari Leo Tervo vierellä puolisonsa Hannele Tervo.
Vasemmalla avustajat,  Lions-ritari Jouko Lampela ojentaa taulun ja Lions-ritari
Jouko Markkanen ojentaa miekan. Oikealla nimityksen suorittaja PCC Harri Forss.
 

K-piirin LC Suonenjoki/Soittussa 11.5.2021 oli Harri Forssille 150. kerta kun hän sai suorittaa kunnioitettavan tehtävän. Kun kutsu on käynyt, hän on aina tunnollisesti ryhtynyt valmistautumaan ja suorittanut merkittävän tehtävän. Hänelle ritariksi lyöminen on kunniatehtävä. Jokainen kerta on ainutlaatuinen ja mieleenpainuva. 

Yhdessä puolisonsa Raijan kanssa Harri on kiertänyt näissä merkeissä ympäri Suomea. Suurimman osan lyönneistä hän on suorittanut omassa H-piirissä.  Muissa piireissä hän on lyönyt 42 ritaria. Kaukaisin lyöntimatka on ollut Inariin.

Harri seuraavaksi kohti 200 lyötyä Lions-ritaria/Pro ritaria

Harrin miekka jatkaa heilahtamistaan edelleen ja 151. ritari on PDG Pekka K. Vatanen, joka sai ritarin arvon 21.5.2021 oman klubinsa LC Tuupovaaran klubi-illassa ravintola Wirsuvaarassa. 

Illan yllätysvieraatkin paljastuivat, kun Lions-liiton entinen puheenjohtaja, PCC Harri Forss ja puolisonsa Raija ilmestyivät paikalle. Syykin selvisi, kun hän juhlallisin menoin suoritti klubin ensimmäisen Lions-ritariksi lyönnin PDG Pekka K. Vataselle. Hyvin oli palkitseminen valmisteltu vaivihkaa, sillä se tuli täytenä yllätyksenä huomionosoituksen kohteelle.

Uusi Lions-ritari Pekka K. Vatanen vierellään puolisonsa Riikka Vatanen
(Kuva https://e-clubhouse.org/sites/tuupovaara/ )