4.6.2021

LC Liperiin neljäs lions-ritari Vesa Sorsa

Vesa on lions-ritari nro 2 232

Vesa Sorsan aatelointi lionien Arne Ritari -killan jäseneksi oli LC Liperin kauden päättäjäisten kohokohta. Lohkon puheenjohtajana toisen kautensa aloittava Vesa on ollut myös klubin merkittävimmän aktiviteetin, seurakunnan kantoavun, kokoava voima ja aktiivijäsen muissakin ponnistuksissa. 

Puolisomerkillä ja kukkasille muistettiin erityisesti atk-asioissa tukensa Vesalle antanutta Sirpa-vaimoa. 

Ritariaateloinnista vastasi PDG Pentti Päivinen. Lions-ritarin aatelointi tapahtuu miekalla sinetöitävän lupauksen myötä. Vesa Sorsan olkapäällä on PDG Pentti Päivisen asettama miekka. Tapahtuman todistajina mm. klubin presidentti Seppo Nissinen ja lions-ritari Tarmo Nenonen sekä liperiläisen partiolippukunta Kokko-Veikkojen edustajia.

 



 

Partiolippukunnalle LC Liperi luovutti jo aiemmin lupaamansa 1 500 euron avustuksen Rekiniemen rakennusten kunnostustarvikkeisiin. Avustussumma oli osa tauluhuutokaupan tuottoa. Kokko-Veikkojen perustajajäsen ja lions-ritari Mauri Vänttinen ilmaisi ilonsa toiminnan säilymisestä vireänä näihin päiviin ja toivotti onnea kokoontumispaikan kunnostustalkoisiin.

Juha Kososelle luovutettiin 60-vuotisjuhlamuistaminen. Klubin presidentin tehtäviä kolme kautta notkeasti hoitanut Seppo Nissinen palkittiin "neljän kuninkaan tuopilla".

Tilaisuus pidettiin 4.5.2021 koronatilanteen vuoksi Rantamakasiinin terassilla. Klubin oman tilaisuuden jälkeen partiolaiset esittelivät taitojaan ja toimintaansa yleisölle. Lapsille oli tapahtumassa ilmainen mehu- ja munkkitarjoilu.

Teksti ja kuvat: Tarmo Nenonen, LC Liperi 

Lue lisää mikä on Arne Ritari säätiö