6.4.2022

KUTSU Lions-piiri 107H ry:n vuosikokoukseen ja -juhlaan Kiteelle la 23.4.2022

AVAA ILMOITTAUTUMISLINKKI   https://bit.ly/107H-Vuosikokous 

 
22.4.2022 mennessä 28 klubista 61 virallista kokousedustajaa, yht. 76 henkilöä. (18/30 piirihallituksen jäsentä):

LC Lieksa, LC Joensuu/Puukello, LC Joensuu/Jokelaiset ja LC Savonlinna/Linnatar, LC Outokumpu/Kupari, LC Joensuu/Carelian, LC Joensuu/ Adam & Eva, LC Kitee, LC Lieksa/Korpi-Jaakko, LC Kitee/Ilmarinen, LC Kontiolahti/Ursulat, LC Punkaharju, LC Liperi, LC Kitee/Keisarinna, LC Kitee/Pajari, LC Tuupovaara, LC Joensuu, LC Joensuu/Kanteletar, LC Kerimäki, LC Kitee/Pajari, LC Juuka, LC Savonlinna/Sääminki, LC Tohmajärvi, LC Savonlinna/Eerikki, LC Kerimäki/Puruvesi, LC Kesälahti, LC Parikkala/Siikalahti, LC Rääkkylä.

Voit myös kännykkäkameralla avata QR-koodin linkin ottamalla siitä valokuvan


Kaikki piirin lionit puolisoineen ovat tervetulleita ja oikeutettuja osallistumaan vuosijuhlaan, vuosikokoukseen/puoliso-ohjelmaan ja iltajuhlaan. Iltajuhlassa tumma puku tai smokki ja Lions-ansiomerkit.

  •  Jos et ole virallinen kokousedustaja ja tulet vain vuosijuhlaan ja/tai vuosikokoukseen (piirikokoukseen) niin ilmoittautumista ei tarvita.

Iltajuhlassa Kiteenhovissa esiintyy 6-miehinen Antti Aallon Telemark-orkesteri, joten kannattaa osallistua myös rentoon lionsiltaan! Vaatteiden vaihtoon ennen iltajuhlaa on huone varattu Kiteenhovissa.  Orkesterin jäseninä on mm. yksi LPJ ja yksi Melvin Jones Fellow…
 

Antti Aallon Telemark -orkesterin muodostavat Jouni Hirvonen (rummut), Kari Lauronen (kitara/laulu), Kari Uuksulainen (kitara/laulu), Erkki Gröhn (basso), Esa Piipponen (kitara), Matti Pirhonen (koskettimet).


Majoitus ja iltajuhla:

Hotelli Kiteenhovi, Hovintie 2, 82500 Kitee, p. 040 171 5110, s-posti info@kiteenhovi.com  https://www.kiteenhovi.com/fi  
Hinnat: 1 hh 79,00 € ja 2 hh 99,00 €. Hintaan sisältyy aamiainen. Huonevaraus KOODI ”107-H Piiri”.

Poisnukkuneiden jäsenten muistaminen:

Klubin sihteeriä pyydetään ilmoittamaan piirikuvernöörille raimo.timoskainen@lions.fi edellisen vuosijuhlan jälkeen poisnukkuneiden klubinne jäsenten nimet. Klubinne edustajan kunniatehtävänä on vuosijuhlan alussa sammuttaa kynttilä poisnukkuneen jäsenen osalta. 

Lataa alla oleva KUTSU+Asialista (PDF) 



Lataa alla oleva VALTAKIRJA(PDF)