15.3.2023

LC Kitee/Ilmarinen voitti naisia lukuun ottamatta kaikki H-piirin pilkkimestaruudet

Lauantaina 11.3.2023 klo 9:00 alkaen pidettiin Kiteen Heinäjärvellä lions 107-H-piirin pilkkimestaruuskilpailut ja samalla III alueen 1. lohkon pilkkikilpailut ja Kiteen klubien väliset pilkkikilpailut. 

Katso lisää kuvia pilkkikisoista

Kaikki H-piirin lionit + perheenjäsenet olivat tervetulleita mukaan pilkkimään ja ulkoilemaan nauttien kevättalven aurinkoisesta säästä. Valitettavasti lohkon ulkopuolelta ei saatu pilkkijöitä, sillä samaan aikaan oli piirin alueella palkon muitakin tapahtumia ja pilkkikisoja.

Pilkkijöitä aurinkoisela Heinäjärvellä
 

Sää oli aurinkoinen ja kunnon pilkkihaalareissa ei vajaan 10 asteen pakkassää haitannut. Lähipäivinä oli satanut lunta noin 30 senttiä, joten ilman moottorkelkalla ajettuja uria olisi liikkuminen Heinäjärven jäällä ollut raskasta.

Naisten sarjaan saatiin uusi voittaja kun LC Rääkkylän Nanna Majuri pesi 1 110 gramman saaliillaan selvästi viime vuoden mestarin Päivi Laineen LC Kitee/Ilmarisesta, vaikka Päivi tuplasikin saamiensa kalojen lukumäärän. 

Tällä ja sillä toisella kalallaan Päivi nappasi naisten sarjan hopeatilan

Miesten sarjan ykkönen vaihtui myös, mutta klubi säilyi LC Kiteew/Ilmarisena. Jouko Väistö sai ainoana yli kahden kilgramman saaliin tuloksellaan 2 130 grammaa. Toiseksi tuli LC Tohmajärven Erkki Ikonen 1 880 gramman saaliillaan ja kolmanneksi viime vuoden mestari Jarmo Hakulinen LC/Kitee/Ilmarinen 1 220 grammaa.

Koska LC Kitee/Ilmarinen on nyt kahdesti saanut järjestää piirin pilkkikisat, sovittiin että LC Tohmajärvi pitää pilkkikisat ensi vuonna. Tohmajärvellä piti jo pilkkiä pari vuotta sitten, mutta silloin korona esti kisojen järjestämisen. 

Jouko Väistö, Erkki Ikonen, Jarmo Hakulinen, Nanna Majuri, Taisto Kuoppala ja Mika Susi
Saivat kuudelle parhaan tuloksen pilkkineelle luovutetu henkilökohtaiset pokaalit.

Joukkuekisan voiton uusi LC Kitee/Ilmarinen 4 380 g, toisena LC Tohmajärvi 3 390 g ja kolmas oli LC Rääkkylä 2 720 g.

Taisto Kuoppala, Jouko Väistö  ja Jarmo Hakulinen tuulettavat putsattuaan palkintopöydän

LC Tohmajärven Erkki Ikonen, Mika Susi ja Juha Hurmalainen joukkuekisan kakkosena

LC Rääkkylän Nanna Majuri, Kari Kulmala ja Jarmo Räty joukkuekisan kolmansia