16.7.2024

Kausi 2024-2025 alkanut

Toimintakauteen 2024-2025 piirikuvernööri Ari Oran johdolla

Lions-järjestön kansainvälinen johtaja (IP) Fabricio Oliveira ja
H-piirin piirikuvernööri (DG) Ari Ora 'virallisessa' yhteiskuvassa

H-piriin viestinnässä piirikuvernöörin piirikirjeiden, kutsujen ja muiden dokumenttien yläreunassa on kaudella 2024-2025 Ari Oran yhteystiedot sekä hänen kautensa kansainvälinen, kotimainen ja H-piirin oma teema. 


Järjestön kansainvälisen johtajan Fabricio Oliveiran teema kaudelle 2024-2025 on "Make Your Mark" - "Jätä oma jälkesi."

Kaikkialla, missä palvelemme, tuomme ystävällisyyttä ja myötätuntoa, muutosta ja toivoa. Ja jätämme oman jälkemme ihmisten elämään, auttamiimme yhteisöihin ja yhteiseen maailmaan.

Suomen Lions-liiton puheenjohtajan (CC) Nina Moilasen, LC Vihti, slogan tulevalle kaudelle on “Tehdään yhdessä merkityksellisiä tekoja”

Turun Logomossa pidetyssä liittokokouksessa Nina Moilanen piti linjapuheensa, jossa hän korosti toiminnan merkityksellisyyttä ja sen mitattavuutta. Hän painotti myös jäsenkehityksen tasaamisen ja uuden nousun tärkeyttä, erityisesti “Kutsu Lioniksi” -kampanjan avulla. 

H-piirimme kauden 2024-2025 piirikuvernöörin (DG) Ari Oran, LC Punkaharju, teemana on "Historiaa kunnioittaen, nykyainaan sopeuttaen"

H-piirin nettisivujen päivitys menossa

H-piirin webmaster, 1. varapiirikuvernööri Niilo Hirvonen päivittää näitä piirin nettisivuja ja koettaa saada ne ajan tasalle elokuun viimeisen viikon piirifoorumeihin mennessä. 

Oikean reunan valikossa olevista sivuista on osa jo ajan tasalla, osa on vielä ns. vaiheessa.