LCIF-SÄÄTIÖ JA MELVIN JONES-JÄSENYYS

Lahjoittamalla LCIF:n katastrofirahastoon autat ihmisiä paikan päällä, ohje maksamiseenLCIF eli Lionsjärjestön kansainvälinen avustussäätiö on myöntänyt apurahoja myös Itä-Suomeen: 


Linkki LCIF sivuille

Katso PowerPoint-esitys LCIF:stä

MJF-jäsenyys


Melvin Jones -jäsenyysohjelma on hieno tapa osoittaa sitoutumista LCIF:n tekemää humanitaarista työtä kohtaan ja siten edistää säätiön toimintaa.

MJF-ohjelma perustettiin vuonna 1973 Lions Clubs Internationalin perustajan Melvin Jonesin kunniaksi. MJF myönnetään tunnustuksena 1000 dollarin lahjoituksesta Lions Clubs Internationalin säätiölle (LCIF). Uudet MJF-jäsenet saavat rintamerkin, muistoplaketin ja kirjeen LCIF:n puheenjohtajalta. Jos lahjoittaja haluaa, hän voi tehdä lahjoituksen toisen henkilön puolesta.

Progressiivinen Melvin Jones -jäsenohjelma
2 x 1000 dollarin
lisälahjoittaja


Progressiivinen Melvin Jones -jäsenohjelma antaa mahdollisuuden edetä jäsenyysohjelmassa.
Jokaisesta 1000 dollarin lahjoituksesta ensimmäisen lahjoituksen jälkeen lahjoittaja saa ainutlaatuisen rintamerkin, jossa näkyy tehtyjen lahjoitusten taso. Kuten MJF-jäsenohjelmassa, PMJFohjelmassa lahjoitus voidaan tehdä toisen henkilön puolesta.

Lahjoituskohteet:
Lions Clubs Internationalin säätiö (LCIF) pystyy nyt auttamaan enemmän ihmisiä kuin koskaanennen. Mel vin Jones jäsenyysohjelmassa hyväksytään nyt lahjoitukset viidelle erilliselle ohjelma-alueelle.
Lahjoittajat voivat saada MJF- ja PMJF-tunnustuksen, kun he tukevat seuraavia aloitteita:
  1.  Alue, jossa tarve on suurin: Tukee kaikkia ohjelma-alueita ja antaa LCIF:lle joustavuuden myöntää varoja sinne, missä rahoitusta tarvitaan eniten tai missä tarve on kaikkein suurin.
  2.  Katastrofiapu: Antaa LCIF:lle mahdollisuuden rahoittaa alueita, joissa tarve on suurin luonnonkatastrofin jälkeen joko välittömään, keskipitkään tai pitkän aikavälin avustustyöhön. Säätiö pystyy tarjoamaan välittömästi varoja suuren mittakaavan avustustöihin sen sijaan, että se kerää ja jakaa varoja viikkojen tai kuukausien ajan.
  3.  Näkökyky: Varoilla tuetaan satoja näkökykyyn liittyviä aktiviteetteja näköhuollon klinikoiden varustamisesta aina sokeainkirjoituksella varustettujen tietokoneiden hankkimiseen.
  4.  Nuoriso: Tukee Lions Quest -ohjelmaa ja muita aloitteita kuten koulutuksen parantamista ja riskialttiin nuorison tukemista.
  5.  Humanitaariset tarpeet: Rahoittaa projekteja, jotka vastaavat erilaisiin tarpeisiin paikkunnalla, jotka eivät liity näkökykyyn, hätäapuun tai nuorisoon kuten esimerkiksi tuhkarokko-ohjelma, kaivojen rakentaminen tai ammattikoulutuksen tarjoaminen vammaisille.

Kun rahoitus ohjataan “Eniten apua tarvitseville” LCIF:llä on mahdollisuus tukea taloudellisesti
mitä tahansa ohjelmaa neljän yleisalueen sisällä. Lahjoittajia pyydetään miettimään tätä
mahdollisuutta kun he tekevät lahjoituksen.

Lahjoitukset näiden viiden erityisalueen ulkopuolella ovat tervetulleita, mutta niitä ei oteta huomioon MJF ja PMJF -hakemuksissa. Jos esimerkiksi lahjoitus rajoitetaan tiettyyn luonnonkatastrofiin kuten maanjäristykseen tai pyörremyrskyyn tietyllä alueella, tätä lahjoitusta ei oteta huomioon MJF ja PMJF -hakemuksessa.


Jos MJF-maksu on jo lähetetty
LCIF:ään, voit lähettää MJF-hakemuksen
verkossa osoitteessa
https://lionsclubs.org/fi/give-how-to-give/melvin-jones-fellowship

 

Katso kuvia AR- ja MJF-lounastilaisuudesta Joensuussa 24.2.2024

Katso kuvia AR- ja MJF-lounastilaisuudesta Kiteellä 28.1.2023

Katso kuvia AR- ja MJF-lounastilaisuudesta Savonlinnassa 2.4.2022

Katso kuvia AR- ja MJF-lounastilaisuudesta Lustolla 9.2.2019

Katso kuvia AR- ja MJF-lounaalta 20.1.2018 Kiteesalissa

Katso kuvia AR- ja MJF-lounaalta 28.1.2017 Ravintoa Kiesassa Joensuussa

Katso kuvia AR- ja MJF-lounaalta 1.3.2014 Kiteesalissa

 


H-piirin MJF jäsenet 31.1.2024:
yhteensä 478 MJF, 11 PMJF
Uusia maaliskuu 2022 - tammikuu 2024: + 22 MJF + 4 PMJF