20.2.2024

Arne Ritari -säätiön onnittelukortit myynnissä

Arne Ritari -säätiön onnittelukortit myynnissä

Tutustu Arne Ritari -säätiön uutuuteen - onnittelukorttiin, joka ei ole pelkästään kortti, vaan merkki omasta tuestasi. Tämä A5-kokoinen kortti avautuu neljään kauniiseen kuva-aiheiseen välilehteen, jotka kätkevät sisälleen sydämelliset onnittelut. Kortti toimitetaan kirjekuoressa, joka on varustettu erillisellä lahjakuorella, jotta voit lisätä siihen oman henkilökohtaisen muistamisen.

Hankkiessasi tämän onnittelukortin, teet samalla hyvää
. Kortin tuotto käytetään nuorison, vanhusten, vammaisten ja palvelu aktiviteettien tukemiseen. Jokainen kortti on askel kohti parempaa huomista, antamalla nuorille mahdollisuuden, vanhuksille arvokkaan elämän, vammaisille tarvitsemansa tuen ja palvelun aktiviteeteille resursseja.

Anna lahja, joka merkitsee enemmän. Tule mukaan tukemaan Arne Ritari -säätiön arvokasta työtä ja jaa iloa ja onnea ympärillesi näillä upeilla onnittelukorteilla.

Näitä pienempiä A5 koon onnittelukortteja 8 €/kpl voi tilata AR-Säätiön sivujen kautta samalla lomakkeella kuin ARS adresseja (https://www.lions.fi/arn…/lomakkeetb/adressien-tilauslomake/)

Arne Ritari Säätiö sr 

Arne Ritari -säätiön A5-kokoiset onnittelukortit